Huis

Over Architectenburo Haarsma

Architectenburo Haarsma is een compact architectenburo gevestigd in Balk. De opdrachtportefeuille is divers en varieert van woningbouw, zorgprojecten, utiliteitsbouw, verbouwingen, etc. tot en met restauratieprojecten.

 

No-nonsence architectuur waar de gebruiker zich thuis in moet voelen. Als klein buro met een brede specialisatie zijn wij flexibel inzetbaar voor alle soorten opdrachten waarbij de wens van de opdrachtgever altijd centraal staat. Concreet betekent dit dat wij architectonisch kloppende gebouwen maken die antwoord geven op de werkelijke behoefte van de gebruikers en opdrachtgever.

 

In onze ontwerpen streven we naar het ideaal passende gebouw. Het resultaat van de wisselwerking tussen onze inspiratie en de wensen van de opdrachtgever, een goede dialoog is daarbij essentieel.
Alleen dan kunnen wij als architect helpen gefundeerde keuzes te maken om tot het gewenste resultaat te komen.

 

Kenmerkend voor onze werkwijze is de grote betrokkenheid en de directe persoonlijke communicatie met de opdrachtgever. Korte lijnen bij het coördineren van de bouwplaats-werkzaamheden en het bewaken van de budgetten.

 

Er is een goede reputatie opgebouwd bij gemeentes en vergunning-verstrekkers. Hoewel ze ons kennen als “felle vechters” voor onze plannen, gebeurd dit altijd met goed onderbouwde argumentatie en wederzijds respect, waardoor onze ontwerpen merendeels gerealiseerd kunnen worden.

 

Architectenburo Haarsma is klant vriendelijk met veel ervaring en gemotiveerde medewerkers, met hun eigen specialisatie. Door tijdens het ontwerpproces deze wederzijdese inspiratie te bevorderen wordt architectuur verrijkt en ontstaan er gebouwen waarin mensen zich prettig voelen.

Recente projecten

Lichtplan Sloten
Nieuwbouw te Heeg
Nieuwbouw te Woudsend
Bedrijfspanden te Sloten
Havenkwartier te Koudum
Harinxmaschans te Sloten
Lees verder
Lees verder